Excelenta in videochat - ARISTOCRAT STUDIO

Totul incepe cu un telefon. Suna acum la 0767317605

ARISTOCRAT Studio - cine suntem noi?

Suntem un studio care excelam in videochat. Avem in spate o echipa motivata, profesionista si ambitioasa. Studioul nostru este caracterizata prin stil si eleganta iar modelele noastre sunt performante si castiga multi bani datorita programului de training specializat, care este adaptat la personalitatea si nevoile fiecarui model. De asemenea lucram cu site-uri de specialitate extrem de profitabile. Ne dorim ca impreuna sa optimizam castigurilor tuturor colaboratoarelor noastre pe termen cat mai lung si in conditii cat mai bune.

Noi nu descoperim modele de videochat de calitate noi le cream.

Imaginea ta conteaza enorm si noi te vom ajuta sa iti descoperi stilul si atitudinea necesara acestei activitati.

Fiecare model are personalitate proprie si noi ne vom adapta personalitatii tale, iti vom promova imaginea, te vom ajuta sa te integrezi in echipa si sa intelegi exact ce presupune acest job astfel incat castigurile tale sa fie la inaltimea asteptarilor.

Investim in statii de lucru de ultima generatie atat in calculatoare cat si in camere web dedicate activitatii de videochat, decorurile camerelor sunt luxoase si oferim tot confortul de care are nevoie un model de videochat de succes.

Viziune

Sa fim parte a cresterii performantei personale si profesionale a tuturor angajatilor nostri.

Misiune

Oferim servicii de optimizare atat pentru modelul de videochat profesionist, cat si pentru modelele care vor sa isi descopere resursele pentru a fi mereu mai performante.

Valori

  • Performanta - Noi nu visam, noi intreprindem si masuram impactul muncii noastre. Masura performantei noastre este data de succesul modelelor noastre.
  • Dinamism - Provocarile, oportunitatile de dezvoltare si performanta ne mobilizeaza sa gasim solutii de impact. Suntem intr-o continua schimbare si progres.
  • Flexibilitate - Suntem flexibili sa oferim servicii customizate. Modelele noastre sunt diferite iar noi putem satisface nevoi diferite.
  • Incredere in echipa - Credem in relatii de lunga durata si castig reciproc. Pentru noi echipa reprezinta un angajament. Cunoasterea modelelor noastre ne inspira.
  • Promptitudine - Stilul nostru de lucru este adaptat ritmului timpului pe care il traim. Cuvantul de ordine este "acum".
Suport tehnic

Suport tehnic

Calculatoarele folosite in cadrul studioului de videochat ARISTOCRAT sunt de ultima generatie iar personalul tehnic asigura suport non stop. Camerele web sunt dedicate activitatii de videochat.
Site-uri profitabile

Site-uri profitabile

Pentru ca lucram cu cele mai profitabile si exclusiviste site-uri de videochat si pentru ca, avand contracte de colaborare si promovare, modelele noastre sunt intotdeauna plasate pe prima pagina a site-urilor de profil.
Training personalizat

Training personalizat

Fiecare model in parte beneficiaza de training specializat si individualizat, in functie de nivelul de cunostiinte in domeniul videochat-ului.

Ne gasiti si pe Facebook

 

Contact ARISTOCRAT Studio

 

adresaaAdresa: Calea Victoriei, nr.155 B, tronsonul 5, Et. 1 (P-ta Victoriei, blocul Potcoava)
telefonnTelefoane: 0767317605
emaillEmail: contact@aristocrat-studio.ro
locatiaDeschide in Google Maps

Imagini din studioul ARISTOCRAT

Completeaza formularul online si te vom contacta in cel mai scurt timp  

  Interviu online
TOP