Excelenta in videochat - ARISTOCRAT STUDIO

Totul incepe cu un telefon. Suna acum la 0767317605

Cariera in videochat

Reglementari legale

Suntem un studio de videochat flexibil, caracterizat prin eficienta si dinamica. Structura studioului este una simpla, asa incat permite modelelor noastre spatiu pentru dezvoltare personala dar si initiativa in activitatea de videochat.

Daca vrei sa fii independenta din punct de vedere financiar, sa iti platesti singura studiile, vacantele, sesiunile de shopping sau sa iti ajuti familia, alaturi de noi cu siguranta toate astea pot deveni parte din viata ta de zi cu zi .

Activitatea de videochat din studioul ARISTOCRAT presupune o munca organizata, bine dozata in functie de model si de preferintele acestuia. Daca un model este serios si isi doreste o independenta financiara stabila, contacteaza-ne la telefon 0767317605

Activitatea de video chat este una 100% legala, fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004.

Noi oferim tot ceea ce este nevoie pentru ca aceasta activitate sa nu incalce nici una din prevederile legii: impozite, taxe la stat cat si contracte pentru toti angajatii firmei, varsta minima a oricarei persoane care solicita angajarea este de 18 ani (NU acceptam sub nici o forma o persoana care nu poate prezenta un buletin de identitate la cererea de angajare sau care nu poate dovedi ca are varsta minima de 18 ani, in momentul angajarii).

CU NOI MUNCESTI LEGAL!

Conditii de angajare

Conditiile de angajare in studioul de videochat ARISTOCRAT sunt foarte simple, si foarte clare. la noi se pot angaja fete cu vastra cuprinsa intre 18 si 35 de ani. Angajam atat modele cu experienta cat si modele care nu au mai lucrat in domeniu. Colectivul nostru are tot interesul sa fie alaturi de modelele serioase , sa le ridice in valoare ca sa ajunga modele de top in videochat.

Orice fata poate ajunge model de top daca este seriosa si daca da atentia cuvenita clientilor din chat, daca se imbraca ingrijit si sexy, daca se machiaza cum trebuie si daca stie sa zimbeasca chiar si atunci cind este suparata.

Rolul nostru este sa descoperim partile bune ale modelului si sa le punem in valoare. De aceea echipa noastre este formata din oameni specializati care sfatuiesc modelele ajutandu-le in acest fel sa ajunga foarte repede in topuri.

Va asteptam!

  • varsta minima de 18 ani
  • cunostinte medii de limba engleza
  • cunostinte minime de folosire PC
  • seriozitate

Contact ARISTOCRAT Studio

Telefon: 0767317605
Adresa: Calea Victoriei, nr.155 B, tronsonul 5, Et. 1 (P-ta Victoriei, blocul Potcoava)
Email: contact@aristocrat-studio.ro

Echipa noastra

Credem ca poti ajunge sa ai succes prin inteligenta, pasiune si multe zambete!

team

In ARISTOCRAT Studio, oferim solutii optime de dezvoltare a modelelor de videochat profesioniste sau incepatoare. Echipa noastra si modelele pe care le promovam, precum si viziunea si misiunea noastra vorbesc impreuna despre valorile ARISTOCRAT.

Angajamentul nostru sa facem mereu ceea ce ne place si sa facem acest lucru cat mai bine posibil este ceea ce ne-a ajutat sa crestem si ceea ce atrage in echipa noastra colegi valorosi si modele pe masura.

Punem cel mai mare pret pe oameni. Asta inseamna ARISTOCRAT Studio!

Te invitam sa ne cunosti echipa :)

Ne gasiti si pe Facebook

 

Contact ARISTOCRAT Studio

 

adresaaAdresa: Calea Victoriei, nr.155 B, tronsonul 5, Et. 1 (P-ta Victoriei, blocul Potcoava)
telefonnTelefoane: 0767317605
emaillEmail: contact@aristocrat-studio.ro
locatiaDeschide in Google Maps

Completeaza formularul online si te vom contacta in cel mai scurt timp

Interviu online
TOP